Gyakran ismételt kérdések | Profi weboldal készítés, SEO (kereső) optimalizálás

Gyakran ismételt kérdések

Nincs, de természetesen ha szeretné, van rá mód. A legtöbb esetben távsegítség formájában, úgy, hogy mindenki a saját gépe előtt ül, tökéletesen meg tudjuk beszélni a legapróbb részleteket is. Így nincs utazási idő és költség sem.

Ahhoz, hogy minél pontosabb árajánlatot kaphasson, a telefonos konzultációt javasoljuk. A telefonos konzultáció ingyenes

Nem. A weboldal készítéskor árajánlatot adunk. Az árajánlat elfogadása után szerződést kötünk, majd az elvégzett munka árát a munka befejeztével, számla ellenében szükséges megfizetni. Rejtett költségek nincsenek!

Körülbelül annyi amennyi egy MS Word dokumentum szerkesztéséhez szükséges. Az általunk készített Drupal alapú honlapok kezelését könnyen megtanulhatja, és ebben minden segítséget megkap tőlünk

A Drupal kialakítása alapvetően keresőbarát kódolású. A Google újabb irányelvei szerint a tartalom a meghatározó”, tehát azok az oldalak tudnak feljebb jutni a keresőben, amelyeken rendszeresen frissülő, egyedi tartalom van, illetve az szükséges, hogy ezeket a tartalmakat adekvát (a legmegfelelőbb) találatként kezelje a Google.
A SEO optimalizálásban és online kampányok lebonyolításában is állunk rendelkezésére

Magunkról

A weboldal, webáruház készítés, a SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Pest megye, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Elérhetőségeink

 1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.

 2016 Leányfalu, Panoráma u. 13

 70/3920381

 

 honlapkeszites@databoss.hu

 

Közösségi média