Keresőoptimalizálás | Profi weboldal készítés, SEO (kereső) optimalizálás

Keresőoptimalizálás

Vásárlás előtt ma már szinte mindenki az internetet böngészve keres a legjobb ajánlatok között. Pontosabban: az első 10-15 találat között! 

A keresőoptimalizálás (rövidített nevén SEO, azaz Search Engine Optimization) célja, hogy az optimalizált weboldal a keresett kifejezésekre minél előrébb jelenjen meg a Google találati listáján.

Ideális esetben az első 10-20 találat között! Hiszen ha cége, vállalkozása nincs az első húszban, az olyan, mintha lálhatatlan lenne, mert a felhasználók nem nagyon kattintanak az 4 oldali találati listáknál tovább.  Ha viszont elől szerepel a Google találati listáján, ez szinte behozhatatlan helyzeti előnyt jelent a konkurensekkel szemben.

A Google ma egyeduralkodóvá a keresők között, ezért tulajdonképpen ma már a Google keresőre optimalizálunk. A Google keresőt használók megszokták, hogy keresésükre pontos, azaz adekvát találatokat kapnak, és ezen organikus azaz  természetes találatokban jobban meg is bíznak, mint a fizetett hirdetésekben. 
Azaz többször kattintanak az elsők között felhozott linkekre, mint az ugyan ezen oldalon található fizetett hirdetési linkekre

Egy jól optimalizált weblappal Ön is könnyen elérhetővé válik leendő vevői, célközönsége számára. 

A Google célja az, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb találatokat keresse meg és listázza. Ezért  a keresésekre megjelenített találatok sorrendjét egy Google algoritmus dönti el, mely több száz tényező alapján határozza meg a találatok megjelenítési sorrendjét. Ilyen sorrendet befolyásló tényező pld. a weboldal tartalma, felépítése, a rá mutató hivatkozások (linkprofil), a tartalmakban használt címsorok száma, és fajtája, a vastagított szövegek száma, a meta leírások, stb..

A Google folyamatosasn törekszik a legmegfelelőbb találatok listázására, ezért folyamatosan frissíti rangsorolási algoritmusát. Sőt tulajdonképpen "bünteti a helytelenül optimalizált weboldalakat", azzal, hogy azokat hátrébb sorolja a találati listában. Épp ezért, cégünk kizárólag a legális, a Google irányelveinek megfelelő optimalizálási technikákat alkalmazza.

Mi sikeresen optimalizálunk, hiszen az általunk készített és optimalizált weblapok a Google algoritmusváltozásoktól függetlenül tartósan megtartják jó eredményeiket. Ezen eredményeket a referenciáinknál ki is emeljük, hiszen reprodukálhatók és leellenőrizhetők.

A  SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Pest megye, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Magunkról

A weboldal, webáruház készítés, a SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Pest megye, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Elérhetőségeink

 1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.

 2016 Leányfalu, Panoráma u. 13

 70/3920381

 

 honlapkeszites@databoss.hu

 

Közösségi média