Keresőoptimalizálás | Profi weboldal készítés, SEO (kereső) optimalizálás

Keresőoptimalizálás

Vásárlás előtt ma már szinte mindenki az internetet böngészve keres a legjobb ajánlatok között. Pontosabban: az első 10-20 találat között! 

A keresőoptimalizálás (más néven SEO, azaz Search Engine Optimization) célja, hogy az optimalizált weboldal az ügyfélszerzés szempontjából fontos kulcsszavakra és kifejezésekre minél előrébb jelenjen meg a Google találati listáján.

Itt is az első 10-20 találat között! Ha cége, vállalkozása nincs az első húszban, az olyan, mintha lálhatatlan lenne.  A találati listák előkelő helyezettjei viszont behozhatatlan előnyre tesznek szert konkurenseikkel szemben.

A Google mára egyeduralkodóvá vált a keresők között, a keresések kb.  90%-át szolgálja ki. 

Tehát ma tulajdonképpen Google keresőre optimalizálunk. A Google felhasználók az adekvát keresési találatok miatt a jó minőségű természetes találatokban jobban megbíznak, és gyakrabban kattintanak rájuk, mint a hirdetésekre.

Egy jól optimalizált weblappal Ön is könnyen elérheti leendő vevőit, célközönségét. Ha a vállalkozása nincs az első húszban, az olyan, mintha bujkálna a vevők elől. Így azok a versenytársai fölözik le majd a hasznot, akiket az első pár helyen dob ki a kereső.

A Google célja az, hogy a felhasználók számára értékes ún adekvát tartalmakat sorolja előre. A különböző keresési lekérdezésekre adott találatok sorrendjét az úgynevezett Google algoritmus dönti el, mely több mint 200 tényező alapján határozza meg a végső rangsort. Ezek között szerepel a weboldal tartalma, felépítése, a rá mutató hivatkozások (linkprofil), de számos más tényező is.

A Google rendszeresen, évi több száz alkalommal frissíti rangsorolási algoritmusát, emellett időszakos szűrők futtatásával bünteti a helytelenül optimalizált weboldalakat. Épp ezért, cégünk kizárólag a legális, a Google irányelveinek megfelelő optimalizálási technikákat alkalmazza.

Módszereink sikeresek és kiállták az idő próbáját:  és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az általunk optimalizált weblapok az algoritmusváltozásoktól függetlenül tartósan megtartják jó eredményeiket.

Referenciáink naprakészek és nyilvánosak

A  SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Magunkról

A weboldal, webáruház készítés, a SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Elérhetőségeink

 1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.

 2016 Leányfalu, Panoráma u. 13

 70/3920381

 

 honlapkeszites@databoss.hu

 

Közösségi média

Feliratkozás a hírlevélre: