Webáruház készítés | Profi weboldal készítés, SEO (kereső) optimalizálás

Webáruház készítés

Ha interneten a termékkínálat bemutatásán túl online megrendelést, vásárlást is szeretne lehetővé tenni weboldalán, akkor webáruházra van szüksége.
Ez egy 0-24-órában nyitva tartó, különböző szempontok szerint kategorizált terméklista, melyhez az ún. "kosár-rendszer", és egyéb -a vásárlást és a kiválasztást elősegítő - funkciók csatlakoznak. A termékleírásokhoz fotók tölthetők fel, - ha létezik ilyen, akkor -  az adott termék szín és méretváltozatai, és természetesen a termékek adatai. A termékek feltöltése, aktualizálása az adminisztrációs felületen keresztül történik. 

A sikeres webáruház titkai : Megnyerő megjelenés, az egyszerű és felhasználóbarát használat, a jó termékleírások, tetszetős és jó minőségű termékképek stb.

Az általunk készített webáruházakat egyszerűen szerkesztheti, frissítheti termékeit. Percek alatt bármilyen változtatás végrehajtható webmester vagy grafikus nélkül.

Egy "mobilbarát" ún. reszponziv webáruház, azaz automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így bármely eszközön könnyen használható.
Egy profi honlap költség hatékony, minimális költséggel fenntartható. Csak időt kell szánnia, hogy termékei és szolgáltatásai az interneten is naprakészek legyenek. Ráadásul az általunk készített és szervereinken elhelyezett oldalak technikai frissítését folyamatosan elvégezzük.

Tehát nincs szükség webmesterre, akinek amúgy is el kell küldeni a feltöltendő anyagokat. Ez a lépés kihagyható, hiszen azokat az anyagokat (szövegeket és képeket) Ön is fel fogja tudni tölteni.

Nos, ha eldöntötte, hogy webáruházat szeretne, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot

A webáruház készítés, a SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Pest megye, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Magunkról

A weboldal, webáruház készítés, a SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Pest megye, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Elérhetőségeink

 1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.

 2016 Leányfalu, Panoráma u. 13

 70/3920381

 

 honlapkeszites@databoss.hu

 

Közösségi média