Honlap készítés | Profi weboldal készítés, SEO (kereső) optimalizálás

Honlap készítés

Vannak internetes oldalak, ahol hosszan ecsetelik azt, mitől lesz jó egy weboldal.
De Önnek aki weboldalt szeretne, ez az információ nem szükséges. Elég ha tudja mit szeretne, mi pedig segítünk abban, hogy ez az új weboldal hasznos segítőtársa legyen.

Legyen profi honlapja vállalkozásának!
Ön megálmodja, mi megvalósítjuk álmait, de sok esetben már az álmok megtervezésében is segítünk.

Ha a honlapkészítés során is szereti a jól működő, könnyen áttekinthető és egyszerű megoldásokat, ha tapasztalt és szakértő honlapkészítőket keres, akkor jó helyen jár!
Közösen kitaláljuk és elkészítjük azt a honlapot ami vonzani fogja a vevőit, legyen szó egy céges bemutatkozó oldalról, egy esemény beharangozójáról, webáruházról vagy vállalati portálról.

Miért szükséges Önnek, cégének, vállalkozásának profi és hatékony honlap?

  • Folyamatosan elérhetőek a cégével, termékeivel kapcsolatos információk.
  • Manapság, - főleg a karantén óta- egyre többen az interneten tájékozódnak és vásárolnak, mert az internet és az online vásárlás a legkényelmesebb és leggyorsabb eszköz erre.
  • Az általunk készített honlapokat egyszerűen szerkesztheti, frissítheti termékeit, szolgáltatásait. Nemcsak szövegeket, de fotókat, videókat is feltölthet honlapjára. Percek alatt bármilyen változtatás végrehajtható webmester vagy grafikus nélkül.
  • Egy "mobilbarát" ún. reszponziv honlap automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így bármely eszközön könnyen használható.
  • Egy profi honlap költség hatékony, minimális költséggel fenntartható. Csak időt kell szánnia arra, hogy termékei és szolgáltatásai az interneten is naprakészek legyenek. Ráadásul az általunk készített és szervereinken elhelyezett oldalak technikai frissítését folyamatosan elvégezzük
  • A sikeres vállalkozáshoz manapság hozzátartozik a honlap, amely megragadja a figyelmet, bizalmat épít és megkülönböztet a konkurensektől. Javítja a cége ismertségét, több bevételt termel.
  • Az interneten ott kell lenni! Ne feledje: csak egy  Facebook oldal nem elégséges. Ráadásul a Facebook oldalt bármikor cenzúrázhatják, letilthatják, különösebb indoklás nélkül is. Mi lehetőséget kínálunk arra is, hogy honlapját és a Facebook oldalát összekapcsoljuk. Azaz a honlapjára feltett tartalmakat a Facebookon és egyéb közösségi média felületein egy kattintással megoszthassa.

Vannak más jól bevált "sablonjaink".
Ezek az oldalak már bizonyítottak, azaz jó helyen szerepelnek a Google találati oldalán, könnyen használhatók és áttekinthetők.
Ezek a "sablon" oldalak, saját logó és színvilág, valamint a feltöltött képek és tartalmak miatt mégis egyediek lesznek. Ugyanakkor megfizethetők és gyorsan elkészíthetők.

De természetesen teljesen egyedi honlapokat is készítünk.

Az elkészült weblapok az adminisztrációs felületen keresztül könnyen menedzselhetők.
Tehát nincs szükség webmesterre, akinek amúgy is el kell küldeni a feltöltendő anyagokat. Ez a lépés kihagyható, hiszen azokat az anyagokat (szövegeket és képeket) Ön is fel fogja tudni tölteni.

Nos, ha eldöntötte, hogy szeretne weblapot, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot

A weboldal készítés helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Pest megye, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.
 

Magunkról

A weboldal, webáruház készítés, a SEO optimalizálás helyfüggetlen földrajzilag.
Távmunkával és távsegítséggel az ország bármely területét elérjük, így nem csak Budapest, Pest megye, Szentendre, Esztergom, Visegrád, Dömös, Leányfalu, Pócsmegyer, Dunabogdány, de Pécs, Szeged, Debrecen is tevékenységi területünknek számít.

Elérhetőségeink

 1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.

 2016 Leányfalu, Panoráma u. 13

 70/3920381

 

 honlapkeszites@databoss.hu

 

Közösségi média